24/05/2021 PROGRAMA SALUT MENTAL A CANAL DE TELEVISIO MTV.

Publicat per admin en General

05/05/2021 EL RESCAT SOCIAL COMENÇA PER GARANTIR L'ACCES AL TREBALL DIGNE

Publicat per admin en General

22/01/2021 25 GENER ETV PARLA SOBRE GAMS SUICIDI

Bona tarda aquest dilluns 25 de gener a la televisió d'Esplugues sobre les 20,38 al programa Línia de Servei d'ETV,CAT DE 20,38 A 20,58  a l'apartat Salut Mental Baix Llobregat, participarà Dario Nogués d'APSAS per parlar del Suícidi i dels Grups d'Ajuda Mútua que organitzarem a partir del dia 16 de febrer

Publicat per admin en General

20/01/2021 Gam Dol pel Suicidi.

Bona tarda,

 

Des de l’Associació Salut Mental Baix Llobregat us informen de l’inici online dels Grups d’Ajuda Mutua per a supervivents per suïcidi:

 

Enllaç accés a la sala virtual on en desenvoluparà el GAM per a supervivents per suïcidi: https://meet.jit.si/Suicidi.SMBLL-APSASData d'inici del grup: 16 de Febrer.

Horari de les sessions: de 18.30 hores a 20.00 hores

Freqüència de les trobades cada quinze dies.Recordo que és imprescindible que les persones interessades a participar-hi,  han d'haver realitzat una entrevista d'acollida amb el  Dario Nogués, responsable del grup i president de APSAS, telèfon 699 861 164 .

 

Cordialment,

                  

www.apsas.org 

Telèfon; 699.861.164 / mail; apsascontacte@gmail.com

Inscrita amb el número 60998 de la secció 1ª del Registre de Girona

APSAS, segons la Llei Orgànica de Protecció de Dades (L.O. 15/1999, de 13 de desembre), us informa que les dades que es facilitin s'incorporaran a un fitxer informatitzat, la titularitat i responsabilitat correspon a APSAS. Seran tractades amb absoluta confidencialitat, seran utilitzades per comunicar informació sobre l'associació, i no seran cedits a tercers. Poden sol·licitar la  modificació de les mateixes o la seva eliminació del registre a través de les vies ordinàries de comunicació. 

Publicat per admin en Gam Dol Suicidi

04/11/2020 Video Dol per Suïcidi

Us mostrem una xerrada  -ajuda en el dol per suïcidi a la Biblioteca El Molí  -Molins de Rei

 

Publicat per admin en General

03/11/2020 Estatus Salut Mental Baix Llobregat.

Publicat per admin en Estatuts Salut Mental Baix LLobregat

23/09/2020 ESPELMES

El Taller d'espelmes de Sant Feliu de Llobregat (Realitzat al Centre Polivalent Falguera de Sant Feliu de LLobregat), Llum i Color porta vuit anys formant part essencial de Salut Mental Baix Llobregat, sempre com a suport de persones amb fragilitat personal, fomentant l'autoestima dels seus participants, així de l'aprenentatge de la creació d'Espelmes decoratives amb el suport curós d'un professional de psicologia. Els participants ho fan de forma gratuïta, essent una activitat finançada per Salut Mental Baix Llobregat. Ara us mostrem alguns exemples d'espelmes creades per l'associació:

 

 

Publicat per admin en Activitats

07/09/2020 REEXISTIR

Estem en un moment vital d´inflexió.

Tot allò que feiem i pensavem s´ha de repensar.

Hi ha una paraula que m´agrada i és ¨reexistir " , en aquests moments presents crec que hem de tornar a viure , reexistir, però d´una altra manera.

Les Xarxes de Suport Mutu són una forma de donar vida a altres persones. Per això, hem de mirar i observar que ningú es quedi enrera.

Comencem per un mateix, què em manca i què puc oferir, i així ho anem fent extensiu a la família, amics, veïnes, barri,...

És necessàri unir-nos en projectes comuns.

Anna Esteve Aregall

07/09/20

Publicat per admin en General